Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Sweeto Scandinavia AB

Kontaktadress:
Östergärde Industriväg 53, 417 29 Göteborg

E-post: info@sweeto.se
Telefonnummer: 070-718 47 79
Organisationsnummer: 556975-1133

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Sweeto Scandinavia AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Sweeto Scandinavia AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Sweeto Scandinavia AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Ev. frakt tillkommer.
  • Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
  • Minsta ordervärde är 100 kr, både för privat och företagskunder.

Fraktkostnad

Privatpersoner
Fri frakt på alla ordrar vars värde överstiger 599 kr (99 kr).

Företagskunder
Fri frakt när ordervärdet överstiger 15 000 kr, exkl. moms.

Betalningsalternativ

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Faktura

Betalning via Nets Easy checkout

I samarbete med Nets erbjuder vi kortbetalning, Swish och faktura med delbetalning. Fakturor skickas ut via e-post i samband med att ordern skickas från oss. . Mer information och fullständiga villkor om Nets Easy checkout betalsätt hittar du hos Nets.eu. Fullständiga villkor för Nets Easy checkout kan läsas Nets.eu.

Leverans

Varorna skickas vanligtvis med DHL och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är 5 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sekretess

Sweeto Scandinavia AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@sweeto.se.

Sweeto Scandinavia AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Sweeto Scandinavia AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Sweeto Scandinavia AB
Östergärde Industriväg 53
417 29 Göteborg

Epost: info@sweeto.se
Telefon: 070-718 47 79